OBS, Army: Om din garderob är i behov av en fjäderpåfyllning, har Nordstrom dig täckt.

Superfans av det Grammy-nominerade K-pop-bandet kan handla officiella varor med BTS-tema hos återförsäljaren från avdelningen från och med fredagen den 25 februari, på utvalda Nordstrom-platser och online från kl. 03.00 ET/midnatt PT den dagen. Butiker i Atlanta, Chicago, Dallas, Honolulu, Houston, Los Angeles, New York, Seattle och Tampa är bland de 50 tegel och murbruk utposter som kommer att lagerföra utbudet. De som handlar personligen kommer att bjudas på snacks, bilder och mer (förmodligen medan butiker spränger BTS -musik).

 

 

Kollektionen kostar från $9 till $133 och består av unisex-kläder, accessoarer och hemprodukter inspirerade av topplistor för BTS-låtar och musikvideor. Bangtan Boys-anhängare kan också förvänta sig att se J-Hope, Jimin, Jin, Jungkook, RM, Suga och V översatta till bedårande illustrerade karaktärer på muggar, klistermärken, snöglober och andra presentföremål.

Kläder sträcker sig från storlekarna S till XL och inkluderar t-shirts, fleecetröjor och träningsbyxor; skarvade tröjor och huvtröjor; randiga långärmade skjortor, universitetsjackor, regnrockar, plyschhustofflor och buckethattar; samt halsdukar, badrockar, mössor och baseballkepsar.

BTS Themed Merch på Nordstrom

Andra föremål inkluderar färgglada filtar och glitternyckelringar inspirerade av “Boy With Luv”; plyschpåsar och skrivbordstillbehör (tänk pennor, maskeringstejp och stämplar) inspirerade av “DNA”; dragsko med “Mic Drop”-logotyper; tygväskor och halsdukar med texten till “Dynamite”; emaljstift och ansiktsmasker inspirerade av “Smör”; och mer.

BTS i december gjorde sina första personliga shower i Los Angeles sedan pandemin startade. Medan den var i stan för fyra utsålda konserter på Inglewoods SoFi Stadium, öppnade sju-personers popsensation iHeartMedias årliga Jingle Ball och dök upp på The Late Late Show With James Corden när han var i stan.

BTS Merch Bucket Hat och T-shirt

Den sydkoreanska gruppen tillkännagav nyligen en fyra nätters vistelse i Las Vegas för sin “Permission to Dance on Stage”-turné. Big Hit Entertainment, bandets skivbolag, avslöjade att BTS kommer att spela 8, 9, 15 och 16 april på Allegiant Stadium, och det sista framträdandet kommer att livestreamas online. Det kommer också att finnas en personlig livesändning på MGM Grand Garden Arena. Fans kan registrera sig för att köpa biljetter genom att gå med i den officiella Army Membership fanklubben på WeVerse; anmälan till förköpet slutar 26 februari kl. 14.00 ET/17.00 PT.

 

 

Nedan, kolla in några av produkterna med BTS-tema som kommer att landa på Nordstrom, och shoppa sedan hela kollektionen från och med fredag ​​här .

 

Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM
Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM
Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM
Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM
Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM

 

Lat laddad bild
MED TILLSTÅND AV NORDSTRÖM
Lat laddad bild

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here